Nasterea unui copil, scaderea in greutate, cresterea ca un adult normal. Toate acestea ar trebui sa fie intamplari fericite. Totusi, fiecare dintre ele poate lasa vergeturi si amintiri neplacute legate de felul in care aratati.

Cum se intampla?

Vergeturile apar pe piele, deseori pe solduri, abdomen si sani; din cauza intinderii excesive si ruperea tesutului pielii, in mod special in timpul sarcinii, pubertatii sau scaderii/cresterii excesive in greutate.

In timp ce pielea, cunoscuta ca epiderma, trece printr-o perioada de crestere rapida, are loc ruperea tesutului din stratul de sub suprafata, derma. Aceasta ruptura este raspunsul unui hormon care previne formarea de colagen si elastina care, in mod normal tin pielea intinsa. Fara acest material de sprijin, apar vergeturile.

Vergeturile apar mai intai ca linii inchise si decolorate, dar tind sa ajunga la o culoare mai deschisa. Le veti gasi, deseori, pe abdoment (inspecial langa buric), sani, brate, axila, coapse, solduri si fese.

Povestiri intre mamici

Probabil ati auzit multe sfaturi pentru prevenirea vergeturilor. O varietate de role si uleiuri, de la vitamina E la untul de nuca de cocos sunt considerate ca pot preveni aparitia vergeturilor. Cand vine vorba de prevenire, un hidratant nu poate strica, dar nu ar trebui privit ca o cale sigura de a evita vergeturile.

Le ai. Acum ce faci?

Desi nu pun sanatatea in pericol, vergeturile pot provoca stari instabile de constiinta. Exista diverse produse care promit ca vor face ca vergeturile sa fie mai putin vizibile, incluzand lotiuni, role, tratamente cu laser si dermabraziune. Unii oameni apeleaza chiar si la interventii chirurgicale pentru a indeparta vergeturile din zona abdomenului.

Pentru cei care nu vor sa ajunga la operatie sau alte tratamente mai costisitoare, ZGTS Dermaroller este un produs ieftin si eficient care va reduce aspectul vergeturilor. Fie ca sunteti adolescent sau ati scazut mult in greutate intr-o perioada foarte scurta, vergeturile nu trebuie sa fie o sursa constanta de frustrare. ZGTS Dermaroller va poate ajuta sa aratati din nou ca voi insiva.

Cumpara ZGTS Dermaroller