Cu ce este ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica diferit fata de alte produse?

ZGTS Dermaroller® este tratamentul #1 in combaterea vergeturilor. Este conceput si formulat special pentru vergeturi, testat de dermatologi si dovedit clinic ca este eficient. 80% dintre femeile care au luat parte la un studiu clinic au observat rezutlate vizibile in doar 12 saptamani.

Ce este ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica?

ZGTS Dermaroller® este o rola dermatologica revolutionara prevazuta cu un maner ergonomic de plastic si o rola in capat, prevazuta cu 192 de micro ace din aliaj de titan. Aceste ace sunt ascutite si durabile, incat sa se mentina nealterate de-a lungul tratamentului. Rola inteapa pielea si stimuleaza procesul de vindecare a corpului, secretand mai multe fibre de elastina si colagen.

ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica functioneaza si asupra vergeturilor vechi?

ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica este dovedita clinic ca reduce aspectul vergeturilor noi aparute. Daca vergeturile dumneavoastra sunt vechi sau au ajuns sa aiba o culoarea argintie spre alb, este posibil sa nu raspunda corespunzator la tratament.

Cand vad rezultatele dupa ce folosesc ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica?

Daca folositi ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica dupa instructiuni, ar trebui sa incepeti sa vedeti rezultate incurajatoare in doar 4 saptamani. Pentru rezultate optime si complete, recomandam folosirea rolei pentru 12 saptamani, respectand intocmai instructiunile de utilizare.

Vergeturile vor disparea complet?

Niciun produs nu poate determina disparitia completa a vergeturilor. Totusi, noua formula ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica va imbunatati culoarea, textura, finetea si, per total, aspectul vergeturilor noi si vechi.

Cand ar trebui sa incep sa folosesc ZGTS Dermaroller®?

Ar trebui sa incepeti folosirea produsului ZGTS Dermaroller® cand incepeti sa observati formarea de vergeturi noi.

Cumpara ZGTS Dermaroller