Ce este ZGTS Dermaroller® pentru Cicatrici?

ZGTS Dermaroller® este o rola dermatologica revolutionara prevazuta cu un maner ergonomic de plastic si o rola in capat, prevazuta cu 192 de micro ace din aliaj de titan. Aceste ace sunt ascutite si durabile, incat sa se mentina nealterate de-a lungul tratamentului. Rola inteapa pielea si stimuleaza procesul de vindecare a corpului, secretand mai multe fibre de elastina si colagen.

Cand ar trebui sa incep sa folosesc ZGTS Dermaroller®?

Imediat dupa ce rana s-a vindecat sau suturile au fost indepartate. Sau puteti incepe sa folositi ZGTS Dermaroller® imediat pe cicatricile deja existente.

Cine ar trebui sa foloseasca ZGTS Dermaroller®?

Oricine cu o cicatrice poate folosi ZGTS Dermaroller®. Cand este folosit dupa instructiuni, este sigur pentru toate varstele. Totusi, unele persoane pot fi sensibile la ingredientele active, asadar daca observati mancarimi, burduseala sau decolorare a cicatricei, incetati folosirea produsului imediat. Daca simptomele persista, consultati doctorul.

ZGTS Dermaroller® poate face ca cicatricile sa dispara?

Niciun produs nu poate face cicatricile sa dispara complet. Insa ZGTS Dermaroller® le poate mai fine si mai putin vizibile decat orice alt produs.

Cum functioneaza?

Cicatricile sunt rezultatul procesului de vindecare a organismului care a incercat reconstituirea pielii la starea dinaintea vatamarii. Tratamentul cu micro needling este crearea de intepaturi minuscule si initiaza procesul de vindecare a cicatricilor - literlamente incurajeaza pielea sa continue procesul de vindecare asupra tesutului. Dermaroller ajuta la dezintegrarea tesutului cicatricial si trimite pielea in utimul stadiu de vindecare.

Cumpara ZGTS Dermaroller