ZGTS Dermaroller® va prezinta un tratament revolutionar pentru vergeturi, cu rezultate vizibile si rapide.

  • Reduce aspectul vergeturilor.
  • Diminueaza decolorarea.
  • Imbunatateste textura.
  • Mareste finetea si elasticitatea pielii.

ZGTS Dermaroller® este rola dermatologica revolutionara prevazuta cu un maner ergonomic de plastic si o rola in capat, prevazuta cu 192 de micro ace din aliaj de titan. Aceste ace sunt ascutite si durabile, incat sa se mentina nealterate de-a lungul tratamentului.REZULTATE

Subiectul 1

Inainte

Dupa 12 saptamani
Subiectul 2

Inainte

Dupa 12 saptamani

Daca ati cumparat deja ZGTS Dermaroller probabil sunteti curiosi cum functioneaza. Scos din cutie arata ca un aparat care ati putea sa il folositi in bucatarie, dar nu este asa. Acele de pe rola fac parte din clasa medicala, sunt special sterilizate sa asigure o glisare sigura si usoara pe suprafata pielii.

Folosirea rolei dermatologice este simpla si nu necesita pregatire speciala.

1. Inainte sa folositi dermaroller pentru prima oara, curatati fata cu sapunul dumneavoastra personal. Puteti folosi tonicul si rola dupa ce terminati cu tratamentul de micro needling.

2. Curatati capatul rolei sub apa fierbinte inainte de a aplica pe piele.

3. Pachetul dumneavoastra ZGTS Dermaroller poate veni impreuna cu o rola anestezica, daca ati ales astfel, pentru a ameliora senzatia intepaturilor. Desi nu este un proces dureros, unele persoane nu se simt comfortabil cu sentimentul de a fi intepati voluntar. Asadar, aplicati rola in strat subtire si intepati pielea cu rola de 1-2 ori pentru a accelera absorbtia. Dupa ce rola isi face efectul, stergeti pielea.

4. Odata ce pielea a amortit, folositi rola dermatologica pentru a intepa pielea de la dreapta la stanga, de sus in jos si pe diagonala. Aplicati o presiune constanta, si mai putina presiune in zona pometilor si a ochilor.

5. Aplicati o masca calmanta din ce preferati: aloe vera, ceai verde, vitamina E etc. si lasati 20-30 minute, dupa care puteti folosi o rola hidratanta sau masca. Asigurati-va ca pielea nu este rosie sau iritata inainte sa mai aplicati alt produs.

6. Curatati rola dermatologica sub apa fierbinte si lasati in alcool medicinal pestenoapte.

Cu ce este ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica diferit fata de alte produse?

ZGTS Dermaroller® este tratamentul #1 in combaterea vergeturilor. Este conceput si formulat special pentru vergeturi, testat de dermatologi si dovedit clinic ca este eficient. 80% dintre femeile care au luat parte la un studiu clinic au observat rezutlate vizibile in daor 12 saptamani.

Ce este ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica?

ZGTS Dermaroller® este o rola dermatologica revolutionara prevazuta cu un maner ergonomic de plastic si o rola in capat, prevazuta cu 192 de micro ace din aliaj de titan. Aceste ace sunt ascutite si durabile, incat sa se mentina nealterate de-a lungul tratamentului. Rola inteapa pielea si stimuleaza procesul de vindecare a corpului, secretand mai multe fibre de elastina si colagen.

ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica functioneaza si asupra vergeturilor vechi?

ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica este dovedita clinic ca reduce aspectul vergeturilor noi aparute. Daca vergeturile dumneavoastra sunt vechi sau au ajuns sa aiba o culoarea argintie spre alb, este posibil sa nu raspunda corespunzator la tratament.

Cand vad rezultatele dupa ce folosesc ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica?

Daca folositi ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica dupa instructiuni, ar trebui sa incepeti sa vedeti rezultate incurajatoare in doar 4 saptamani. Pentru rezultate optime si complete, recomandam folosirea rolei pentru 12 saptamani, respectand intocmai instructiunile de utilizare.

Vergeturile vor disparea complet?

Niciun produs nu poate determina disparitia completa a vergeturilor. Totusi, noua formula ZGTS Dermaroller® Rola Dermatologica va imbunatati culoarea, textura, finetea si, per total, aspectul vergeturilor noi si vechi.

Cand ar trebui sa incep sa folosesc ZGTS Dermaroller®?

Ar trebui sa incepeti folosirea produsului ZGTS Dermaroller® cand incepeti sa observati formarea de vergeturi noi.

“Sunt o mama tanara, si ca altele, am ramas cu vergeturi vizibile pe stomac si pe coapse. Cand am aflat despre ZGTS Dermaroller, stiam ca trebuie sa o cumpar. Am inceput sa o aplic pe vergeturi. Dupa 4 luni de folosire, deja vad rezultatele. Recomand acest produs tuturor celor care doresc sa reduca aspectul cicatricilor si vergeturilor.”Ioana, SV

Cititi mai multe povestiri de succes »

Cumpara ZGTS Dermaroller

INVATA MAI MULTE DESPRE CICATRICI