Fie ca operatia a fost necesara, sau a fost din motive cosmetice, este probabil sa fi lasat o cicatrice in urma ei. Daca cicatricea se afla intr-o zona vizibila, probabil ca doriti sa o faceti mai putin vizibila.

  • Types

Toate inciziile sunt rani

Operatiile, aproape intotdeauna includ taierea prin piele, pe care organismul dumneavoastra o recunoaste ca o rana. Cicatricile sunt o parte naturala a procesului de vindecare, rezultand din efortul organismului de a repara rana. De fapt, asta inseamna cicatricile chirurgicale, reactia organismului la trauma asupra pielii.

Diferite tipuri de cicatrici

Exista diverse tipuri de cicatrici care pot aparea dupa interventii chirurgicale: cicatrici cheloide, cicatrici de contractura si cicatrici hipertrofice.

Cicatricile cheloide rezulta in urma unui proces de vindecare agresiv si se poate extinde dincolo de rana initiala. In timp, o cicatrice cheloida poate afecta mobilitatea.

Cicatricile de contractura rezulta, deseori, in urma arsurilor si cauzeaza o strangere a pielii care poate afecta capacitatea de miscare. Aceste cicatrici pot ajunge mai profund sa afecteze muschi si nervi.

Cicatricile hipertrofice sunt cicatrici rosii si ridicate similare cu cele cheloide, dar care nu se extind mai mult de suprafata ranii.

Tratamentul cicatricilor

Deseori, dupa ce rana se vindeca, se formeaza cicatricea. In principiu, o cicatrice va aparea ca fiind rosie si groasa la inceput, dar treptat devine mai putin vizibila. Pentru cele care nu dispar, sau raman ridicate sau inegale, ZGTS Dermaroller poate ajuta facandu-le mai fine si imbunatatindu-le aspectul. Folosita dupa instructiuni, ZGTS Dermaroller ajuta ca cicatricea sa para mai putin vizibila, si este mult mai ieftina decat alte interventii.

Cumpara ZGTS Dermaroller

CE SPUN CLIENTII?

“Am ramas cu 5 cicatrici de cand am avut o operatie la genunchi. Doctorul mi-a recomandat sa aplic ZGTS Dermaroller, sa para mai fine si mai putin vizibile. Asa am facut, si in scurt timp au devenit mai putin vizibile. Multumesc ZGTS Dermaroller!”Carmen, AB


Cititi mai multe povestiri »