Exista putine lucruri la fel de dureroase ca arsurile, dar cicatricele pe care le lasa in urma pot fi deseori amintiri la fel de dureroase. Arsurile pot diferi in functie de tip si severitate, si pot varia mult in functie de unde se produc. In ciuda diferentelor, cicatricile de arsuri, ca orice alte cicatrice, au un lucru un comun, cu cat sunt mai putin vizibile, cu atat mai bine.

O problema de grade.

Exista patru tipuri de grade de arsuri, care explica nivelul de trauma al pielii si de obicei sunt legate de tipul si dimensiunea cicatricei rezultate. Acestea includ:

Arsuri de gradul intai. Acestea sunt rosii, si foarte sensibile la atingere, dar nu rezulta cicatrici foarte vizibile. Arsurile din cauza soarelui sunt un bun exemplu: suprafata pielii este putin afectata, cauzand usoara durere, roseata si burduseala.

Arsuri de gradul doi. Aceste arsuri dureroare pot fi recunoscute dupa aparitia de basici, ca rezultat al distrugerii stratului de suprafata al pielii (epiderma) si cel de dedesubt (derma). Aceste arsuri cauzeaza roseata si burduseala, si pot afecta glandele sudoripare si foliculii de par.

Arsuri de gradul trei. Aceste arsuri sunt atat de grave, incat rana poate fi de fapt amortita, in timp ce trauma trece prin primele doua straturi de piele si de asemenea distruge al treilea strat (hipoderma). Aceasta duce la carbonizarea pielii, un proces foarte lent de vindecare si cicatrici extinse.

Arsuri de gradul patru. Trauma arsurii se extinde catre muschi, tendon si ligamente.

Cu cat este mai grava arsura, cu atat va fi mai grava cicatricea

In functie de gradul de severitate al arsurii, exista diverse tratamente care pot fi incepute din momentul vindecarii ranii, pentru a reduce aspectul cicatricilor. Acestea variaza intre interventii chirurgicale si terapii fizice sau fase medicinale, pana la produse care pot fi cumparate din magazin, cum este ZGTS Dermaroller.

Exista diferiti factori pentru a determina severitatea unei arsuri, incluzand varsta, dimensiunea, adancimea si localizarea arsurii, asadar consultati un medic dermatolog pentru a va spune ce solutie vi se potriveste.

Daca arsura lasa o cicatrice, ZGTS Dermaroller poate imbunatati aspectul ajutand ca ea sa apara mai neteda si mai putin vizibila.

Cumpara ZGTS Dermaroller

CE SPUN CLIENTII?

“M-am hotarat sa incerc ZGTS Dermaroller. Am respectat instructiunile, si deja vad ca se intample ceva cu cicatricile mele. Este incredibil ca si alti prieteni au observat si ei. Inteleg ca ZGTS Dermaroller nu va indeparta in totalitate cicatricile, dar semnele nu mai sunt atat de vizibile acum. De-abia astept sa termin tratamentul si sa vad rezultatele complete. Voi recomanda cu siguranta mai departe produsul. Multumesc ca ajutati oamenii ca mine sa recupereze ce au pierdut in urma accidentelor si operatiilor.”Claudia, TM


Cititi mai multe povestiri »