Viata este plina de intamplari nefericite, de la simple alunecari si lovituri la alte accidente si vatamari serioase. Chiar daca accidentul a avut loc in masina, sau in propria dumneavoastra gradina, sunteti obligat sa traiti cu consecinte. Si, din pacate, acele cicatrice neinvitate pot dura mult dupa incetarea durerii.

Cauze diferite, acelasi rezultat

O cicatrice este rezultatul incercarii de reparare a unei rani deschise de catre organism. Fara importanta despre cum are loc rana, pielea incepe sa creeze tesut fibros pentru a inlocui pielea normala. Cu cat suprafata pielii afectate este mai mare, cu atat va dura mai mult pana rana se va vindeca si vor fi sanse mai mari sa ramana o cicatrice vizibila.

Ridicati scuturile

Cat timp organismul este ocupat sa se repare, acesta creeaza o crusta pentru a se proteja de elemente externe. Asigurarea ca crusta ramane fixata este importanta pentru vindecarea ranii. Daca nu actionati asupra ei, crusta se va usca si va cadea singura. Cateodata, in ciuda celor mai bune eforturi ale dumneavoastra, se poate sa ramana o cicatrice, si atunci este momentul inceperii unui tratament.

Cicatricele care dispar nu sunt o intamplare

Un accident, nu este tocmai un lucru pe care oamenii vor sa-l tina minta, si avand o cicatrice in urma acestuia face ca acesta sa fie mult mai greu de uitat. La fel ca amintirile accidentului, cicatricele nu vor disparea complet, dar ZGTS Dermaroller poate ajuta ca ele sa devina mai fine si mai putin evidente, astfel incat sa puteti controla felul in care aratati si cicatricea sa devina de domeniul trecutului.

Cumpara ZGTS Dermaroller

CE SPUN CLIENTII?

“Cand eram copil, am avut un accident care m-a lasat cu o cicatrice adanca si urata la baza nasului. Toata viata am incercat sa gasesc metode sa ascund cicatricea. Port ochelari, asadar am cumparat intotdeauna cele mai groase rame pentru a incerca sa o ascund. Eram cu totul la pamant. Am decis ca nu pot lasa o cicatrice sa-mi distruga viata. Am cumparat primul tub de ZGTS Dermaroller. Nu eram foarte increzator ca va functiona pe o cicatrice atat de veche, dar nu mai aveam nimic de pierdut. Au trecut cateva luni de folosire zilnica si cicatricea de-abia se mai observa. Acum nu mai simt ca toata lumea din incapere se uita la cicatricea mea. Sunt de asemenea fericit ca am cumparat ZGTS Dermaroller si mi-a schimbat viata! Va multumesc mult! Acum le spun tuturor prietenilor ce efecte are ZGTS Dermaroller.”Marion, CT


Cititi mai multe povestiri »